Огнен ад изпепели 8 тира на паркинг между Петрич и село Първомай

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Окръжна прокуратура – Благоевград ръководи разследване на палеж на имущество със значителна стойност - престъпление по чл. 330, ал. 3, пр. 1 от НК. Около 02,30 часа тази нощ на паркинг между град Петрич и село Първомай са били запалени 8 товарни автомобила – влекачи с полуремаркета. Те всичките са собственост на едно търговско дружество. Тировете са почти изпепелени. 

Вследствие на палежа са последвали значителни вреди. Законът предвижда наказание за извършителя на деянието, което е от 3 до 12 години затвор. Камионите са изпепелени. По случая е образувано досъдебно производство. Иззети са записи от камери за видеонаблюдението в района на местопроизшествието. Проведени са разпити на свидетели. Разследват се няколко версии за причината на палежа. Една от тях е неуредени сметки.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини