Монтираха люлка за деца в неравностойно положение, дарение от българската общност в Страсбург

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Комбинирана люлка тип "везна" е поставена на детската площадка пред НАП – Благоевград. Съоръжението е дарение от българската общност в Страсбург в рамките на кампания „Да играем заедно", организирана по проект „Различните деца на България".  То е предназначено за деца със специфични потребности, като от едната му страна представлява платформа за инвалидни колички, а от другата има места за връстници на малчуганите в неравностойно положение.

За да бъде безопасна за ползване Община Благоевград положи под съоръжението и висококачествена ударопоглъщаща настилка.

Детската площадка пред НАП е сред най-предпочитаните кътове за игра от децата, което дава възможност за споделена игра на малчуганите. В същото време продължават дейностите по обновяване на детски площадки на различни места в областния център.

Община Благоевград апелира за отговорно отношение и опазване на съоръженията.

При забелязване на нередности сигнали могат да бъдат подавани на дежурните денонощни телефонни линии – 073/88 44 34 и 073/88 44 06.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини