Медиите в Сърбия пишат за мистериозно изчезване на премиера Александър Вучич

Александър Вучич, снимка: Ройтерс
Александър Вучич, снимка: Ройтерс

Медиите в съседна Сърбия съобщават за мистериозно изчезване на премиера Александър Вучич. Според вестник "Блиц", цитиран от в. "24 часа", за първи път откакто е на поста той днес не се е явил на работа сутринта. Пред всички водещи телевизии и издания говорителката му Сузана Василйевич заявила, че не знае каква е причината, предаде БНР.

Късно снощи силите за сигурност откриха в гараж в квартал Нови Београд откраднат автомобил "Рено Меган", в който били складирани два пистолета, 400 грама тротил, детонатор и мобилен телефон за активирането му от дистанция. Находката е станала в рамките на разследването на открития в събота близо до премиерската къща в столичното предградие Яинци арсенал, включващ ръчен противотанков гранатомет, 4 ръчни гранати и патрони за автомат и снайперска винтовка. Властите отказват да потвърдят дали срещу Вучич е готвен атентат

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини