Долно Осеново помага на хора в нужда с благотворителен футболен турнир

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Отново обединени в обща кауза са футболистите на Футболен клуб „Долно Осеново“. Спортистите  организират благотворителен футболен турнир в памет на техния приятел - Къдрачето.

Средствата, които ще бъдат събрани, ще бъдат дарени на хората в нужда!

Състезанието ще е в четвъртък, 20 април, стартът на срещите ще бъде даден в 09:30 часа. Арена на интересните футболни двубои ще е теренът на Обединено училище „Св. Паисий Хилендарски“ в село Долно Осеново.

Всеки, който желае да се запише и вземе участие в спортната надпревара, както и да получи повече информация, може да се обади на организатора Красимир Въгленов на телефон: 0878 788 582 или да му пише на лично съобщение във фейсбук.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини