С много усмивки и настроение закриха ски сезона в Банско

Снимки Пресцентър
Снимки Пресцентър

С много настроение и усмивки най-голямата спортна организация в Банско – Клубът на ветераните, закри ски сезон 2022-2023 г.

Традиционното състезание по ски за ветерани бе последното от зимния спортен календар на Община Банско. Организатори на мероприятието, в което взеха участие близо 150 състезатели, бяха Спортен клуб на ветераните и “Юлен” АД. Мъжете и жените се състезаваха в три дисциплини - ски алпийски дисциплини, ски бягане и ски рали, а най-добрите получиха грамоти и медали.

Призове за цялостен принос и изключителна подкрепа за развитието на ски спорта получиха Иво Борисов и Алебрт Попов. Приз с най-искрена благодарност получи и екипа на Планинска спасителна служба - Банско  за професионална подкрепа към клубът на Ветераните и спортните каузи в града.

С призове за изключителни заслуги в ски спорта бяха наградени Тодор Малчов, Иван Главчев, Даниел Пешков, Милуш Панчев, Александър Кръшняк, Тервел, Замфиров  и Николай Църнаков.

Събитието бе придружено с музика, хора, смях и много настроение.

 

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини