Страхотен празник в Поленица! Деца нарисуваха и боядисаха великденски яйца

Страхотен празник в Поленица! Деца нарисуваха и боядисаха великденски яйца

Умения, усмивки, настроение и забавление! Всичко това завладя санданското село Поленица, където се проведе истински и вдъхновяващ детски празник. В населеното място, което привлича все повече нови жители с красотата си и с подобряването на своята инфраструктура, отвори врати Великденска работилница “Отскочи насам”.

Десетки малчугани не само отскочиха, но и оставиха своя талантлив отпечатък върху дейността на празничното и своебразно ателие, организирано от Сдружение „Асоциация Ен Пи”. С много смях и положителни емоции премина днешното приключение за децата в село Поленица. Великденската работилница на площада в селището имаше две основни направления - за рисуване и за боядисване на яйца.

За прекрасните мигове на подрастващите се погрижиха още кметът на Поленица – Гаврил Цветанов, д-р Андрей Миладинов, Народно читалище „Яне Сандански-1959” и „Gelateria Caldo” /домашно приготвен сладолед/. Управникът връчи грамоти на всички участници във веселата работилница.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини