Стотици деца се забавляваха с приключението „На лов за великденски яйца" в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Стотици малчугани се събраха днес в Градската градина в Благоевград и приеха предизвикателството под надслов „На лов за великденски яйца". Над 300 шоколадови изкушения бяха скрити зад дървета, храсти и в самата празнична украса, разположена в парковото пространство в центъра на града.

За децата беше подготвена и забавна програма, по време на която актьорите Бранимир Митов, основател на ДТ „Проф. Енчо Халачев", и Гергана Митова, директор на театъра, показаха на децата забавни фокуси и ги отведоха в света на приказките с постановката „Трите прасенца".

Малките жители и гости на Благоевград се впуснаха и в приключение със сапунени балони. Те бяха поздравени и от кмета Илко Стоянов.

„На лов за великденски яйца" е част от програмата на Община Благоевград по повод един от най-големите християнски празници - Възкресение Христово.

Утре, 16 април, Биг Бенд – Благоевград и талантливи деца от Национална хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий", възпитаници на Вокално студио „Фа диез" и Музикално училище „Престо" ще изнесат концерт на открито.

Началото на музикалната проява ще бъде поставено в 11.30 часа на пл. „Македония".

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини