Помогнаха с храни за Великден на деца в нужда и на семейства на наркозависими в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Общински съвет по наркотични вещества - Благоевград проведе благотворителна кампания „Приятели, наши връстници гладуват! Да спрем това!“

В дните преди Великден целта е да се направи предстоящият празник Възкресение Христово по-светъл за семейства с деца в нужда и семейства на наркозависими.

Подготвените пакети са общо 60. Те съдържат дълготрайни пакетирани храни – олио, захар, брашно, макарони, ориз, боб, леща, лакомства и козунак достигат . От понеделник до днес в офиса на ОбСНВ на ул. „Тракия“, № 2, ет. 1, нуждаещите се получават пакетите.

Храните са подсигурени от кампания на учениците от Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски“ в Благоевград, посветена на помощ на наркозависимите и семействата им. Част от тези семейства, които са в крайна нужда, получиха и по-големи количества храна в периода от Коледа миналата година досега.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини