Община Благоевград и спортните клубове с безплатни занимания за ученици през априлската ваканция

Община Благоевград и спортните клубове с безплатни занимания за ученици през априлската ваканция

Община Благоевград и спортните клубове в града организират безплатни занимания за учениците през априлската ваканция. Мероприятията ще стартират на 8 април (събота) и ще продължат до 17 април (понеделник). Тренировките ще се провеждат по график и включват различни видове спорт. В тях могат да вземат участие ученици от всички училища на територията на Благоевград.

Според програмата в СК „Пирин" (Спортен интернат) и в плувния басейн в кв. „Еленово" ще се провеждат тренировки по лека атлетика, футбол, хандбал, самбо, естетическа гимнастика и плуване. Занимания по ориентиране и лека атлетика са предвидени в парк „Ловен дом" при Обсерваторията. Зала „Скаптопара" ще посреща децата с интерес към баскетбола и тенис на маса. Тренировките по бейзбол ще се състоят игрището при алеята за парк „Бачиново" и на Американския университет. В базите на V СУ "Георги Измирлиев", на III ОУ „Димитър Талев" и на IV ОУ "Димчо Дебелянов" ще се провеждат срещи по баскетбол, бокс и занимания по художествена гимнастика. Любителите на шахмата ще могат да посещават "Шах клуб Виктори" на ул. Тодор Александров №23, тренировките по тенис на корт ще се състоят в комплекс „Ловен дом".

Заниманията по спортни танци ще бъдат във Военен клуб - Благоевград на ул. „Иван Вазов" №7, по спортна стрелба на стрелбището на ул. "Антон Чехов" №1, по карате на ул. „Тодор Александров" № 23. Зала „Орфей" в парк „Македония" очаква желаещите да тренират бокс, а любителите на високи скорости ще тренират на мотополигона край с. Зелен дол.

С цел да насърчат физическата активност сред децата Община Благоевград и спортните клубове предоставят отлично подготвени бази, които учениците да ползват в свободното си време.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини