Приписаха любовна връзка на кмета на Сатовча с "Мисис Баба"

Приписаха любовна връзка на кмета на Сатовча с

Национален всекидневник приписа на кмета на Сатовча Арбен Мименов любовна авантюра с носителката на титлата "Мисис Баба 2015 година" Дони Василева. на страниците на ежедневника се появи публикация, в която надълго и нашироко разказва за влюбената двойка, която се появила наскоро за първи път публично на светско събитие. В "новината" се съобщава, че красавицата е на 45 години, а управникът на Сатовча - с шест години по-млад от нея.

Оказа се обаче, че журналистите са объркали кмета на Сатовча с кмета на Стрелча. Именно със Стойно Чачов красивата носителка на титлата "Мисис Баба" има любовна връзка.

На официалната си страница във фейсбук Дони Василева гневно критикува авторите на сгрешената публикация. 

Ето какво написа тя:

Уважаеми журналисти!!! 
Много ви моля бъдете по-внимателни като преписвате чужди материали! Какво е виновен господин Арбен Мименов, кмет на Сатовча, че вие не доглеждате и му приписахте любовна връзка с мен? Как ще се почувстват той и съпругата му, като прочетат вашите грешни новини, защото пак от вас става ясно, че господинът си е щастливо женен? Трябва ли да се чувствам виновна, че вие не си доглеждате работата? Не мисля.
И все пак поднасям моите искрени извинения, за вашата груба грешка, на господин Арбен Мименов!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини