Мъж блъсна свой бияч с джипа си и го млати с дърво след скандал в Гоце Делчев

Мъж блъсна свой бияч с джипа си и го млати с дърво след скандал в Гоце Делчев

33-годишен шофьор нарочно блъсна мъж с колата си, за да си отмъсти за нанесен му малко по-рано побой. Между водача на автомобила и 39-годишен неврокопчанин възникнал скандал вчера в района на улица „Атанас Тешовски“ в град Гоце Делчев.

Двамата се хванали за гушите, а по-възрастният нанесъл побой на по-младия. Тогава пострадалият се качил в лек автомобил „Джип Гранд Чероки“, настигнал в района на улица „Охрид“ своя бияч и го блъснал умишлено. Това му се видяло малко, та за всеки случай шофьорът нанесъл и няколко удара с дървен предмет по падналия на земята мъж.

Прегазеният неврокопчанин е настанен за лечение в МБАЛ „Иван Скендеров” в Гоце Делчев, няма опасност за живота му. 33-годишният мъж пък е задържан в ареста със заповед до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини