Кандидатът за народен представител Богдан Боцев: Искаме да запазим нашите деца!

Снимка: БСП, пресцентър
Снимка: БСП, пресцентър

Много голям интерес има към събираните от БСП подписи с искане за провеждане на референдум против изучаването на джендър идеологията в училищата. "Темата вълнува хора на всякаква възраст, които са категорични, че няма да позволят подмяна на традиционните семейни ценности в българското общество", коментира кандидатът за народен представител от листата на "БСП за България" в 1-ви МИР Благоевград Богдан Боцев.

За броени минути десетки хора в Гоце Делчев положиха подписите си в подкрепа на референдум, който да се произнесе за волята на хората. "Въпросът, който „БСП за България" повдига в последните седмици изключително сериозно, бе тема на разговора, който проведохме преди броени дни с Негово Високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим и лидера на нашата партия и водач на листата ни в Пиринско Корнелия Нинова. За нас този въпрос е надпартиен, защото засяга всеки български гражданин, всяко българско семейство. Единствено ние се борим с тези процеси за влияние върху децата ни, които навлизат осезаемо в България. Искаме да запазим тях – нашите деца!", категоричен бе Богдан Боцев.

Ако желаете да подкрепите подписката – заповядайте всеки ден от 12:00 до 13:00 часа на тото пункта при Кооперативния пазар и от 17:00 до 18:00 часа на "Попската градина" в Гоце Делчев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини