Община Разлог започна реконструкция на улица в СПА курорта Баня

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Започна ремонтът на улица „Десета” в разложкото СПА село Баня. Тя се намира в непосредствена близост до Основно училище “Св. Паисий Хилендарски”.

Като етап от дългосрочните планови дейности на Община Разлог, насочени към подобряване инфраструктурата на курортното селище, започна реконструиране на улицата, като пътното платно предстои да бъде разширено до 6 м., ще се обособят допълнителни паркоместа, а осветлението ще бъде подменено с енергоспестяващо.

„Като част от инициативата за “Безопасна и здрава среда” планираме също изграждането на велоалея, достъпни тротоарни пространства за всички пешеходци, майки с колички и хора в неравностойно положение, както и засаждане на нова растителност”, уточни инж. Венцислав Гърменов, кмет на община Разлог.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини