Перничанка блъсна мъж в инвалидна количка на кръстовище в Благоевград

Перничанка блъсна мъж в инвалидна количка на кръстовище в Благоевград

Лек автомобил „Фиат“, шофиран от 49-годишна жена от град Перник, блъсна мъж в електрическа инвалидна количка в Благоевград. Пътният инцидент е станал на кръстовището на булевардите „Пейо Яворов“ и „Димитър Солунски“ вчера към 14:30 часа.

Перничанката при завой наляво не пропуснала и ударила 85-годишен мъж от Благоевград, който се придвижвал с електрическа инвалидна количка. В резултат на инцидента мъжът е пострадал с болки в областта на таза и порезна рана на главата, а след извършен медицински преглед е установено, че е със счупено ребро и фрактури на двете рамена.

Настанен е за лечение в МБАЛ-Благоевград без опасност за живота. Направените проби за употреба на алкохол на водачката на автомобила и пострадалия мъж са отрицателни.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини