Илко Стоянов връчи плакети на млади плувни надежди

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград
Кметът Илко Стоянов се срещна с националния отбор по артистично плуване, връчи плакети на Теодора Корчева и Божидара Борисова от ПК „Пирин“, представили Благоевград отлично по време на държавното първенство.
 
Градоначалникът присъства на тренировка на националния отбор по артистично плуване, който е на подготвителен лагер в закрития плувен басейн. Непосредствено след финала той поздрави момичетата, като им подари български трибагреник, както и арт пана, изработени специално за ансамбъла от възпитаници на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград.
 
Националният отбор ще проведе последната си тренировка от лагера в Благоевград днес. Тя е част от подготовката им за предстоящото държавно първенство във Варна, както и за Световното в Атина, което предстои през август.
 
В лагера участват 21 момичета, сред които три от Благоевград – Александра Тупева, Ралица Георгиева и Велика Стоинкова.
 
Стоянов поздрави и плувкините от ПК „Пирин“ Теодора Корчева и Божидара Борисова, които представиха Благоевград отлично по време на държавното първенство по артистично плуване, което се проведе в края на февруари в София. С пожелания за много бъдещи успехи той връчи на двете момичета плакети.
 
Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини