Хората в Дневните центрове на Симитли с благотворителен базар за Баба Марта

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Дневен център за пълнолетни лица с увреждания и Дневен  център за деца и младежи с увреждания „Слънчев ден“ в кв. "Ораново" откриха благотворителен базар за празника Баба Марта.

Събитието, което стартираха потребители и служители на центровете, ще продължи до 1-ви март.

Малки и големи вчера се включиха в благотворителната кампания, организирана от социалните центрове, като закупиха за себе си и за подарък от красивите мартенски сувенири и ръчно изработени мартеници.

Благотворителната кауза бе подкрепена от много граждани, както и от кмета на община Симитли Апостол Апостолов, председателят на Общински съвет - Симитли Вилимир Александров, Ивайло Гоцев - директор на заведенията за социални услуги в община Симитли, и служители на Общинска администрация.

 Всеки, който желае да си закупи от красивите мартеници и сувенири, може да го направи, като посети мартенското изложение пред сградата на Община Симитли.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини