Ремонт затваря днес път Е-79 край село Ново Делчево

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Заради полагане на първи слой на асфалтова настилка на участъка от главен път Е-79 край село Ново Делчево, днес движението в района по това шосе ще е затворено. Това информираха от община Сандански.

Има алтернативен маршрут за пътуващите и в двете посоки – къми от село Ново Делчево. Трафикът на автомобили ще се пренасочва през село село Дамяница. Оттам ще преминава и движението от отбивката на автомагистрала Струма за село Ново Делчево, като това важи за времевия период от 08:00 до 17:00 часа.

Временната организация на движение е съгласувана с полицията в град Сандански. Поставена на място е и съответната пътна сигнализация.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини