Приемат заявки за участие в предприемаческата програма на Община Благоевград и бизнес академия BASE

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Община Благоевград продължава усилията си да подобри бизнес климата в града. Благодарение на съвместните действия на кмета Илко Стоянов, Фондация „Америка за България“ и Съвета на жените в бизнеса у нас известната бизнес академия за предприемачи стъпва и в областния център на Пиринско.  

BASE е проект на Фондация „Америка за България“ и на Съвета на жените в бизнеса в България и представлява иновативен курс за обучение, който е напълно безплатен за желаещите и включва както теория, така и практически занимания. Програмата BASE има за цел да насърчи хората да инициират свой собствен бизнес или ако вече имат собствена предприемаческа дейност, да я доразвият и разширят. По този начин се стимулира и цялостното подобряване на бизнес средата в региона. Освен умения за построяване на основните на бизнес, участниците в курса ще се усвоят методи за оценка на бизнес идея, управление на финанси и изработване на бизнес план. Обучението завършва с представяне на бизнес плановете на участниците, които ще бъдат оценени от компетентно жури. Предвиден е и награден фонд от 10 000 лв., осигурени от организаторите на проекта, а завършилите курса получават сертификат от фондация „Америка за България“ и Съветът на жените в бизнеса. Програмата ще започне през месец март в Благоевград и ще се проведе в сградата на Община Благоевград.

Заявки за записване могат да бъдат подавани на e-mail: cabinet.kmet@blagoevgrad.bg или на office@womeninbusiness.bg от днес (21.02.2023 г.) до 17.03.2023 г. и на тел: 0894 656 130.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини