Пешеходец гърмя по шофьор и потроши стъкло на кола след скандал на улица в Благоевград

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Стрелба в Благоевград след разпра на пътя между пешеходец и шофьор. За щастие няма пострадали. Сигнал за инцидента е подал в събота към 22:50 часа 19-годишен младеж от града. Той заявил на полицаите, че час по-рано шофирал лек автомобил „Ауди“ по улица „Георги Андрейчин“ в Благоевград. В района на пешеходна пътека е възникнал скандал между него и пресичащ пътното платно мъж.

При потеглянето на автомобила пешеходецът е произвел изстрели с оръжие, което не е огнестрелно, по задната част на колата, в резултат на което е счупено задното й стъкло. При инцидента няма пострадали хора. За случая е уведомена Районна прокуратура-Благоевград и е образувано досъдебно производство. Работата на разследващите продължава.

При огледа на возилото е открита сачма в багажника му. Тя не е от огнестрелно оръжие, а най-вероятно от газово или пневматично /въздушно/. Към момента не е установен нито стрелецът, нито пък оръжието. Полицията преглежда видеокамерите в района на инцидента, за да идентифицира мъжа, който е гърмял по колата на 19-годишния младеж.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини