Община Банско рекламира ски и СПА в Израел и София

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Община Банско рекламира условията за туризъм в града под Тодорка на две международни изложения. При силен интерес от страна на професионалисти и посетители към туристическата дестинация преминаха 39-ото издание на Международното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА Експо в София и Международният туристически панаир IMTM Тел Авив, Израел.

Щандът на Банско в нашата столица предложи възможност на всички участници да увеличат контактите си, да изградят нови бизнес партньорства и да открият нови дестинации. Събитието акцентира върху почивка, луксозен туризъм и бизнес туризъм (MICE), както и културен туризъм. Тази година в изложението участваха над 250 изложители от Гърция, Турция Египет Алжир и други, а 150 международни купувачи от 50 страни се включиха в срещи с изложителите.

Община Банско участва и в изложението в Израел, Тел Авив. IMTM e най-голямото туристическо изложение в източносредиземноморския регион. Тази година в изложението участваха над 1760 изложители от 52 страни, а посетителите му бяха над 25 000 души. Банско се представи като целогодишен курорт. Основен интерес за посетителите на щанда предизвика ски зона „Банско” и условията за СПА, оздравителен, планински и културен туризъм.

Всяка година Община Банско успешно затвърждава своите позиции на туристическа дестинация на национални и на международни туристически пазари.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини