Антоанета Богданова ще ръководи РИК-Благоевград

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

Днес, се проведе първото заседание на РИК - Първи изборен район –Благоевградски за изборите за народни представители на 2 април 2023 г., назначена с Решение № 1634-НС на ЦИК.

На първото заседание приветствие отправи областният управител Стоян Христов, който пожела ползотворна работа и се ангажира с пълно съдействие от страна на Областна администрация, за да може изборният процес да бъде честен, справедлив и законосъобразен.

С Решение № 1634-НС Централната избирателна комисия назначи ръководството и състава на Районна избирателна комисия за Първи изборен район. Председател е Антоанета Богданова, заместник-председател Мая Драгиева, втори заместник-председател Александър Мановски, а за секретар ЦИК определи Мустафа Сирачки.

Районната избирателна комисия днес официално встъпва в правомощията си като проведе първото си заседание в залата, където ще се помещава Комисията - на адрес пл. „Георги Измирлиев“ № 9, етаж 3.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини