Удар на крадци, задигнаха злато, почти 20 000 лева и 700 евро от частен дом в Разлог

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Крупен обир в частен дом в град Разлог разследва полицията в града. Полицейски служители работят по получен сигнал за това, че в сутрешните часове вчера апаши са разбили входната врата на апартамент, който се намира на улица „Голак” в Разлог. За целта неканените гости да използвали специално приспособление. Вмъкнали са се в жилището и са намерили къде собствениците съхраняват парите си.

Откраднати са златни накити и сумите от около 19 600 лева и 700 евро. По случая е образувано досъдебно производство. Домът е на известен фермер в града, най-вероятно ударът е направен между 07:00 и 08:00 часа. Ще се прегледат записи от видокамери в района, за да се помогне на разследващите да установят извършителите на дръзката кражба.

Преди 20 дни апаши атакуваха и къщата на бизнесмена Димитър Дюнгелян. Крадците задигнаха метална каса от имението, което се намира в старата част на благоевградския квартал „Струмско”. В сейфа е имало златни накити, 4 часовника, около 2000 лв. и документи. Разбитата металнаа каса била открита от случаен минувач, изхвърлена на 600-700 м от къщата. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини