Само 12 нови случая на ковид за 24 часа у нас, в Пиринско няма нито един

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са само 12. Това сочат данните на Единния информационен портал. Направени са 575 теста, което означава, че положителните резултати са 2%. От тях 50% не са ваксинирани.

В Пиринско, Кюстендилско и Пернишко няма нито един новозаразен. Най-много са в София-град - 5. Активните случаи към момента са 2722.

Няма починали пациент с потвърдена коронавирусна инфекция през последното денонощие. Към днешна дата в болници са 234 души с диагноза COVID-19, от които 34 са в интензивни отделения. Новопостъпилите в болници са трима, един от тях не е ваксиниран.

Излекувани през последното денонощие са двама души. През последните 24 часа са поставени две дози от ваксините.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини