Ледена епоха тази седмица в страната

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Днес над източната половина от страната ще се задържи предимно облачно, на места със слаби валежи сняг. В Западна България ще е без валежи, със значителни разкъсвания и намаления на облачността. Ще продължи да духа до умерен северозападен, в Източна България силен северен вятър. Остават условията за виелици и навявания. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между минус 4° и 1°, в София – около минус 3°.

Над планините ще бъде предимно облачно и мъгливо. На меса ще превалява слаб сняг. Ще духа умерен и силен североизточен вятър. Остават условията за виелици и навявания. Максимална температура на височина 1200 метра - около минус 8°, на 2000 метра - около минус 15°.

Над Черноморието ще бъде облачно с превалявания от сняг. Ще духа силен северен вятър и ще има виелици. Максимални температури: между 0° и 2°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 4-5 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини