Ски за лев над Банско за деца до 12 години в Световния ден на снега

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

България ще отбележи за поредна година Световния ден на снега. Празникът е тази неделя, 15 януари, провежда се по инициатива на Международната ски федерация. Целта е да привлече децата по зимните спортове и активности. Еднодневната лифт карта в курорта Банско за деца на възраст до 12 години (вкл.) ще струва само 1.00 лев.

Празникът събира любителите на планината, снега и зимните спортове в целия свят, а най-добрият планински курорт в България ще се включи в него с много забавления за цялото семейство на Бъндеришка поляна в Пирин планина. Събитието се чества в много точки на света като годишен фестивал на снега за деца и техните семейства.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини