19 футболисти стартираха подготовка с „Пирин”-Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Футболен клуб “Пирин”-Разлог проведе първата си тренировка през 2023 година и стартира подготовката си за пролетния полусезон в Югозападната трета лига.

„Сините” стартираха зимната си подготовка с традиционен водосвет за здраве и късмет, отслужен от отец Димитър, както и с пожелания за достигане на златната среда в крайното класиране. Зам.-кметът на общината Гергана Колчева-Фарфарова приветства състезателите. Наставникът Димитър Мавродиев изведе на зеления терен 19 футболисти, а останалите играчи, които имат травми, ще се присъединят към тренировките, след като оздравеят.

Отборът на ФК “Пирин” ще проведе своята зимна подготовка в домашни условия, като ползва терените и в малките населени места за контролните си срещи.В края на януари и началото на февруари тимът ще изиграе 7 проверки с отбори от Югозапада.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини