Природният газ у нас ще поевтинее с над 20 на сто през февруари

Деница Златева, снимка: NOVA
Деница Златева, снимка: NOVA

Природният газ да поевтинее през февруари очаква директорът на “Булгаргаз” Деница Златева. Дружеството ще предложи цената за следващия месец да е с над 20 процента по-ниска спрямо януарската. Това обяви тя пред Нова телевизия.

"Анализите към днешна дата показват, че такова намаление ще има, даже с по-голям процент, отколкото беше увеличението за месец, горе-долу със същия процент очакваме да бъде намалена цената за месец февруари и да слезе на нивата от месец декември", обясни Златева.

Окончателното решение за цената на природния газ през следващия месец се очаква да бъде обявено от Комисията за енергийно и водно регулиране на 1 февруари.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини