Ковид не зарази нито един в Пиринско вчера, но взе 5 жертви в страната

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 147. Това сочат данните на Единния информационен портал. Направени са 2365 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 6,2 процента. От тях 59,18% не са ваксинирани.

В Пиринско и Пернишко няма нито един новозаразен, а в Кюстедилско са само двама. Най-много са в София град - 38.

Починали са петима пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция. Към днешна дата в болници с диагноза COVID-19 са 357 души, от които 33 се лекуват в интензивни отделения. Новопостъпилите в болница са 36.

Излекувани през последното денонощие са 338 души. Активните случаи към момента са 3754. През последните 24 часа са поставени 312 дози ваксина срещу COVID-19.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини