Подаръци от Община Благоевград и Сдружение „Операция: плюшено мече“ за деца и младежи

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Предколедни емоции! Деца и младежи от Център за социална рехабилитация и интеграция бяха зарадвани с подаръци от Община Благоевград и Сдружение „Операция: плюшено мече“

Деца и младежи, ползващи услугите на Център за социална рехабилитация и интеграция бяха част от емоционално тържество, организирано по повод Рождество Христово. Те получиха специално подготвени подаръци от Община Благоевград и Сдружение „Операция: плюшено мече“, които им бяха връчени от секретаря на общинска администрация Дейвид Арабаджиев и Славина Георгиева, координатор на неправителствената организация.

Изненадите развълнуваха децата, които споделиха радостта си със своите връстници и работещите в социалната услуга.

Както повелява традицията, по време на празненството бе разчупена и питка с късмети.

На празника присъстваха още Емилия Халилова, директор на дирекция „Социална и жилищна политика“ към Община Благоевград, Елена Караколева и Христо Христов, експерти "Качество на социалните услуги".

Коледно тържество бе организирано и за потребителите на Защитено жилище за лица с умствена изостаналост "Струма", което премина в добро настроение и пожелания за светли и весели празници.

Ползвателите на социалната услуга също получиха подаръци от Сдружение „Операция: плюшено мече“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини