Художничка и писателка представят творчеството си в Белица

Снимка: Община Белица
Снимка: Община Белица

Картини и книги ще има днес в Туристическия информационен центърп при Народно читалище „Георги Тодоров - 1885” в град Белица. Своето творчество ще представят художничката Анелия Карабенчева и писателката Лия Ангели. Това ще стане в 16.00 часа. Гостите на проявата ще видят картините на Анелия Карабенчева и книгите на Лия Ангели.

Анелия Карабенчева освен художничка е и поет, а платната на картините й са изпълнени с дълбочина и контраст. Тя вярва, че любовта е състояние и нейните картини са вдъхновили младата писателка Лия Ангелия да разкрие своята душа между страниците на книгите. Жителите и гостите на град Белица са добре дошли в Туристическия информационен център - Белица.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини