Децата от Неделното училище в Симитли с празник и базар за Коледа

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Децата от Неделното училище към храм „Рождество Богородично“ в град Симитли поздравиха вчера своите близки и съграждани по повод предстоящите празници. Присъстващите в храма се радваха на празничната програма и коледни песни, изпълнени от децата. Както всяка година възпитаниците на Василка Дафкова бяха организирали и благотворителен коледен базар, а средствата от него ще дарят на нуждаещи се хора.

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов, народният представител Стефан Апостолов, председателят на Общински съвет Вилимир Александров, както и много родители и гости на града, уважиха благотворителния базар и си закупиха от направените от децата сувенири.

Всички деца от Неделното училище получиха специални поздравления от отец Спас Веселински, който е председател на църковното настоятелство. Той се обърна към тях и тяхната учителка, като им благодари за всичко, което са научили от началото на учебната година, както и за нещата, които са изработили със собствен труд, за да помогнат на изпадналите в беда.
 „Децата ни са пример за доброта. Нека Бог ги пази и ги дарява със здраве“, каза още свещеникът.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини