Доброволците от БМЧК с базар в училището на Белица

Снимка: Община Белица
Снимка: Община Белица

"Да имаш голямо сърце не тежи - само помага". Под този надслов и за пореден път доброволците от Българския младежки Червен кръст доказаха колко са големи сърцата им.

Отново в Средно училище "Св. св. Кирил и Методий" в град Белица беше открит благотворителен базар, в който се включиха малки и големи и показаха своята съпричастност към каузата в името на доброто.

Със събраните средства ще бъдат закупени хранителни продукти за нуждаещите се хора от общината. Организаторите от БМЧК напомниха, че добротворчеството не е задължение, а привилегия, за която си струва да се работи.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини