Ученици от Езиковата гимназия дариха 8 лаптопа и принтер на деца и младежи

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Възпитаници на Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов" зарадваха децата и младежите от Преходно жилище-Благоевград с подаръци в навечерието на коледните празници. По собствена инициатива учениците дариха 8 лаптопа и един принтер на потребителите на социалната услуга.

Техниката ще бъде използвана за обучение на децата и младежите, с цел повишаване на знанията и запознаването им с възможностите, които дават съвременните информационни и комуникационни технологии.

Дарението бе направено в присъствието на Емилия Халилова, директор "Социална и жилищна политика" и Христо Христов, експерт "Качество на социалните услуги". По време на приемане на техниката присъства и Кремена Иванова, ръководител на Преходно жилище.

Учениците от Езикова гимназия подготвят и голям благотворителен концерт под мотото „С Коледа в сърцето, дари добро!". Той ще се състои на 19.12.2022 г. от 18.00 ч. в зала „Пейо Яворов", като събраните средства ще бъдат дарени на Преходно жилище – Благоевград.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини