С коледно изложение в Гоце Делчев започват празничните декемврийски прояви

С коледно изложение в Гоце Делчев започват празничните декемврийски прояви

Община Гоце Делчев и Местна инициативна група - Гоце Делчев -  Гърмен - Хаджидимово организират коледно изложение в центъра на гр. Гоце Делчев. В него ще участват местни производители, занаятчии и представители на местната общност, които ще зарадват жителите и гостите на града със своите сувенири, ръчно произведени изделия, подаръци, сладки лакомства, месни деликатеси, греяно вино и други.

Коледното изложение ще се проведе в периода 16-23 декември 2022 година на улица „Търговска" (в района на Попската градина в центъра на града). Освен интересни продукти и изделия, всяка вечер ще има богата музикална програма и забавления за децата. А в специалната Коледна къщичка Дядо Коледа, Снежанка и различни приказни герои ще очакват всички малки и пораснали деца.

Официалното откриване е на 16 декември 2022 г. /петък/, от 18.00 часа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини