Село Полена грейна в празнична премяна

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

Коледниият дук се разнесе и в село Полена. Хиляди коледни светлини грейнаха на площада. Главната улица и всички дръвчета в центъра са украсени с безброй красиви светлини.

На площада в симитлийското село жители и гости, малки и големи очакваха появата на Дядо Коледа. Тази година белобрадият старец и Снежанка пристигнаха с БМВ в центъра на Полена. Под красивите коледни светлини около 70 деца получиха подаръци. За повече радост за всички деца кметът на селото – Веселин Топузов, бе подсигурил много лакомства.

След като раздаде подаръците на децата, Дядо Коледа, заедно с кмеат на селото и жителите на населеното място поставиха началото на коледно-новогодишните празници със запалване на светлините на коледното дърво. Топузов сподели, че и тази година много от жителите на село Полена са дарили от личните си средства за част от коледната украса.

Той изказа специални благодарности към община Симитли, както и към всички свои съграждани, които допринесоха за празничната украса.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини