Граждани дават заявления до 14 декември за асфалтиране на улици в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

До 14-и декември жителите на Благоевград могат да подават писмени заявления за улици, нуждаещи се от изкърпване. Причината за определения срок е, че през зимния период асфалтовите пещи се гасят, а дейността се възобновява през пролетта. Заявленията следва да бъдат входирани на гишетата на Деловодство, намиращи се на партера на общинска администрация или да бъдат изпратени на e-mail: kmet@blagoevgrad.bg .

Община Благоевград работи по предварително изготвен график, за възстановяване на неравности по уличната мрежа. В момента се извършват дейности по асфалтиране в местността Картала на курорта  Бодрост. От няколко дни настилката по ул. „Броди" в квартал „Струмско” също се подготвя за полагане на асфалт.

Работи се и в централната градска част на Благоевград, и в различните квартали.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини