"Национална съпротива" отново зове за протест срещу мигрантите

Снимка: Национална съпротива, архив
Снимка: Национална съпротива, архив

На 21 октомври привържениците на движение "Национална съпротива" ще повтори протеста срещу "ислямизацията на Лъвов мост и останалите части на България". Сборният пункт е в  20:00 часа, пак на площад "Света Неделя".

"Този път ще трябва да сме по-сериозни и по-подготвени, защото виждате как управляващите нито се впечатлиха, нито предприеха някакви мерки за справяне с нелегалните имигранти, дори напротив, подготвят заселването на нови. Разбрахме, че Европа е повелила на "българското" правителство, България да приеме 700 хиляди ислямисти от четирите милиона в Турция, които се равняват на 10% от населението ни, като обещават милиарди евро като "компенсация". Всички знаем алчността на "нашите" политици, а и видяхме, че те вече обнародваха в Държавен вестник проекти за интеграция на "бежанци" и разселването им в по-бедни общини. Сделката на новата епоха с европроектите за България вече ще са бежанци срещу пари за клептократите с цел превръщането на Родината ни в бунище за човешки отпадък", пишат в своя декларация привържениците на "Национална съпротива".

Според тях ислямизацията на България е вкарана в ход, а единствена преграда за това са обикновените българи.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини