Лица с увреждания и потребители на социални услуги ще тренират в обновената спортна зала в СК „Пирин“

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград
Ползватели на две Защитени жилища и два Центъра за настаняване от семеен тип за лица с увреждания в Благоевград ще тренират баскетбол веднъж седмично, като спортните занимания ще се провеждат в обновената баскетболна зала в СК „Пирин“.
 
Потребителите ще бъдат обучавани от треньорите Николай Хаджиев, Наталия Славчева и Александър Драгичевич от БК „Евробаскет“. Инициативата е на Община Благоевград и спортния клуб.
 
Днес бе проведена и първата тренировка, която бе приета с много ентусиазъм от потребителите на социалните услуги. Целта на заниманията е да се поощри физическата активност сред лицата в неравностойно положение. Всяка седмица по време на занятията ще има и подсигурена бутилирана вода от БК „Евробаскет“.
 
 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини