Любимата филмова музика с неповторимия глас на Хилда Казасян звучи в Благоевград

Любимата филмова музика с неповторимия глас на Хилда Казасян звучи в Благоевград

Проектът "ДА ПОСЛУШАМЕ КИНО" гостува в Благоевград на 25 ноември, за да вдъхнови зрителите. Невероятното музикално събитие ще е в зала „Яворов” от 19:00 часа. Очарователната Хилда Казасян, както и фантастичните музиканти от Плевенска филхармония, ще потопят зрителите в света на вълшебната българска филмова музика от любимите ленти.

Съдържанието на концерта докосва душите не само на меломаните, а и на хората, които не са изцяло отдадени на джаза. В програмата са подбрани най-любимите и познати мелодии от български игрални филми за всички времена като „Любимец 13", „Козият рог", „Адаптация", „Вчера" и др.

На сцената до Хилда и Плевенска филхармония, с диригент Борислав Йоцов, ще бъдат отново едни от най-добрите джазови музиканти в България:
Христо Йоцов - барабани
Живко Петров - пиано
Димитър Карамфилов - контрабас
Михаил Йосифов - тромпет.
Специални гости са  Теодосий Спасов и и Васил Петров. Мултимедията, която е основен герой в този спектакъл, е подготвена от Васил Къркеланов.

Фантастичните аранжименти, които дават един съвсем нов живот на тази толкова обичана от всички музика, са направени специално за този повод от Живко Петров и Христо Йоцов.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини