Ковид е на линия в Пиринско - зарази 11 души, взе 8 жертви в страната

Снимка: iStock
Снимка: iStock

През последното денонощие у нас са били потвърдени 262 нови случаи на COVID-19. Това сочат данните на Единния информационен портал. Те са установени с 4680 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 5,6%. От тях 55,34% не са ваксинирани. В Пиринско новозаразените са 11, в Кюстендилско са 9, а в Пернишко са 6. Най-много са в София град - 58.

След заразяване с коронавирус у нас през последното денонощие са починали 8 души, от тях 7 не са били ваксинирани. Така общият брой на жертвите от началото на пандемията достигна 37 978. Към момента активните случаи на заболяването са 7 801. Хоспитализираните пациенти са 528, от които 65 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 59.

През последното денонощие са били излекувани 242 души. Поставените дози ваксина през последното денонощие са 935.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини