Община Благоевград изгради нов навес при черквата в с. Логодаж

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Община Благоевград изгради нов навес в двора на православния храм „Св. Архангел Михаил" в село Логодаж. Той ще бъде използван за приготвяне на курбани по време на църковни празници, когато на място традиционно се събират стотици хора от селото и близките населени места.

Сред извършените строително-монтажни работи за изграждането на обекта са направа на изкоп и подравняване на основата, полагане на бетонова настилка, изграждане на стоманобетонови колони, монтаж на дървена конструкция, полагане на покривна хидроизолация, монтаж на улуци и др.

Новоизграденият навес е заложен в Капиталовата програма на Община Благоевград за 2022 г.

Сред приоритетите в управленската програма на кмета Илко Стоянов е подобряване на средата, както в града, така и в малките населени места.

Църква „Свети Архангел Михаил" е българска възрожденска църква, построена в 1860 година. Тя е обявена е за паметник на културата с национално значение.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини