Банско си направи реклама на туристическо изложение в Атина

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Община Банско, съвместно с представители на туристическия бранш от града, взе участие в най-голямото международно изложение за туризъм в Атина - 9th Athens International Tourism & Culture Expo 2022.  

Тази година в изложението участваха над 120 изложители от Гърция, България, Кипър, Дания и други, а 150 международни купувачи от 50 страни (от Европа, Балканите, Близкия изток, Турция, САЩ и Канада) се включиха в B2B срещи с изложителите. Изложението предложи възможност на всички участници да увеличат контактите си, да изградят нови бизнес партньорства и да открият нови дестинации. Събитието обхванa туристическите категории: Почивка (Луксозен туризъм и Бизнес туризъм (MICE) с акцент върху културния туризъм.

Още от първия ден интересът на посетителите към щанда на Община Банско бе изключителното голям. Ски-зоната бе във фокуса на посетителите, като едно от най-големите предимства на града.

Представени бяха възможностите за туризъм през цялата година. Основен интерес за посетилите щанда на Община Банско представляваха условията за СПА, оздравителен и природен туризъм, предлагани в курорта и региона.

Изложението бе една успешна реклама на Банско като целогодишна туристическа дестинация.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини