ЮЗУ е домакин на международна конференция за ролята на спорта в образованието

Снимк: ЮЗУ, архив
Снимк: ЮЗУ, архив

Утре и в събота в Университетския център „Бачиново“ и онлайн в платформата BigBlueButton ще се проведе юбилейната международна научна конференция „Физическото възпитание и спортът в образователната система“.

Научният форум се организира от катедра „Теория и методика на физическото възпитание“ към Факултета по педагогика и е посветен на 30-годишнината от създаването на специалност „Физическо възпитание и спорт“.

Официалното откриване на форума ще се състои на 4 ноември 2022 г. от 10:30 ч.

Тематичните направления на конференцията са: Физическото възпитание и спортът в образователната система; Спорт; Спортна анимация и Адаптирана физическа активност.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини