Читалището в Сандански ще има и школа по рисуване

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Школа по рисуване отвяра врати в Народно читалище „Отец Паисий-1919”. Художникът и педагог Георги Ашиков ще е ръководител, курсът а безплатен и е подходящ за групови посещения на деца от 6 до 8 години, 9 до 12 години и над 12 години.

Изключително важно е за детето да се учи чрез изкуството да изразява себе си по-добре. Децата могат да разкажат всичко най-важното от живота си чрез рисунка, а вниманието към творческите им изяви обогатява въображението и стимулира развитието на таланта.

Записванто на всички желаещи ще се състои на 5 ноември между 13,00 и 15,00 часа в сградата на Народно читалище "Отец Паисий-1919".

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини