Лъвски скокове в памет на поета спортист Кръстьо Хаджииванов

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Община Благоевград и Лекаотлетически клуб “Джордан” организират турнир “Децата на Благоевград”. Състезанията по лека атлетика ще се проведе тази събота (29 октомври) на пистата в Спортен комплекс „Пирин“. Официалният старт на състезанието бъде даден в 11.00 ч.

Предвидени са разнообразни и атрактивни щафети с участието на състезатели, родители и приятели на клуба. Специално място в проявата ще има дисциплината “Скок на дължина”, която ще се проведе в памет на поета спортист Кръстьо Хаджииванов.

В инициативата ще се включат участници от различни възрастови групи. Състезанието има за цел да насочи вниманието на младите хора към спорта, както и да ги мотивира към физическа активност.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини