Дом за стари хора „Света Петка“ отбелязва своя празник с тържествена програма

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

С тържествена програма Дом за стари хора „Света Петка" в Благоевград ще отбележи своя патронен празник на 14 октомври. Специален поздрав към потребителите и персонала, ще бъде отправен от солисти от Камерна опера, които ще поднесат богат музикален репертоар.

Програмата ще започне в 11:00 часа. Ще бъде открита и изложба на предмети, изработени от възрастни хора, в часовете по трудотерапия.

Дом за стари хора в квартал „Струмско" отбелязва своя празник всяка година на 14 октомври - деня, в който църква почита Света Петка Българска. Капацитетът на социалното заведение е 87 души. За потребителите се грижи специализиран персонал.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини