Олимпийска шампионка ще е сред зрителите на планинското рали край Гоце Делчев

Снимката е илюстративна, фото: Община Благоевград
Снимката е илюстративна, фото: Община Благоевград

Град Гоце Делчев ще бъде домакин на автомобилното състезание "Планинско изкачване Гоце Делчев" 2022 година, което ще се проведе на 22 и 23 октомври. Специален гост на състезанието ще бъде Ивет Горанова, олимпийска шампионка по карате! Тя завоюва златен медал на Летните олимпийски игри в Токио проведени през 2021 година в дисциплината кумите при жените в категория до 55 килограма. Така се нарежда сред първите олимпийски шампионки по карате и е първата в своята категория.

Тренировките ще се проведат в три манша в събота, а официалното откриване е от 12,00 часа. В неделя е състезанието, което отново ще е в три манша. Ще се спре движението за други МПС в района на надпревата за времето от 08,30 до 16,30 часа. След финала и на последния автомобилен състезател ще е церемонията по награждаването. Организатори на състезанието по планинско изкачване са Спортен клуб „Дунев Рейсинг", заедно с  Българската Федерация по Автомобилен спорт  и домакините от Община Гоце Делчев, а състезанието е кръг от Националния Планинския шампионат на България.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини