Който пуши, пие и се татуира, няма място в Академията на ФК „Пирин”

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Ръководството на Детско-юношеската школа на ФК „Пирин” алармира за проблем при младите футболисти, свързан с пушенето на цигари. Защото Академията държи талантите да бъдат развивани не само като футболисти, но и като личности. Изисква се децата да са дисциплинирани, отговорни и неподвластни на пороци. Работи се всекидневно за това. За съжаление напоследък все повече зачестява употребата на никотинови продукти (снус, цигари и т.н.).

Ръководството на ДЮШ на "Пирин" категорично забранява употребата на: цигари, марихуана, снус, алкохол, всякакви никотинови и упойващи продукти. Не се позволява на футболистите слагането на татуировки и екстравагантни прически.

При нарушаване на тези правила ще се прибягва незабавно до изключване от Академията независимо от качествата на дадения футболист. Защото само с дисциплина талантите могат да станат качествени футболисти.

„Знаем обаче, че ползотворните резултати са в следствие на екипна работа. Нужно ни е съдействие от родители, педагози и заобикалящата среда, в която са нашите кадри. Нека всички заедно приемем като мисия успешната реализация на талантите ни не само на футболния терен, но и в живота. Славната емблема на „Пирин” задължава и всички, които я носят, имат отговорност да я пазят и прославят!”, призовават от ДЮШ на ФК „Пирин”.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини