Бизнес изложение събира 60 български и гръцки фирми в парк „Македония" в Благоевград

Бизнес изложение събира 60 български и гръцки фирми в парк „Македония

Благоевград е домакин на бизнес изложение, в което ще вземат участие 30 български и 30 гръцки фирми и производители. Инициативата ще се проведе в зала „ Орфей" на парк „Македония" на 15 октомври. Тя ще стартира в 10.00 часа и ще продължи до 16.00 часа в съботния ден. В нея ще вземат участие представители на четири основни сектора - туризъм,  агро-хранителен сектор, креативни индустрии и строителни материали.

Посетителите ще имат възможност да разгледат различни видове храни, вина, мед, маслини, гръцки зехтин и др.  Освен това ще бъдат подредени щандове с различни ръчно изработени аксесоари, ръчно рисувани шапки, домашна козметика, картини, дърворезби, икони, лазерно изрязани железни орнаменти и мини фонтани!

По време на изложението ще бъдат представени и оферти на туроператорски агенции, хотели, семейни вили.

Изложението се организира от Търговско-промишлена палата-Благоевград в сътрудничество с Община Благоевград. То е в рамките на проект „Укрепване на предприемаческата култура и сътрудничеството в допустимия трансграничен регион", с акроним „STRENGTHEN" по Програмата за сътрудничество Interreg V-A "Гърция-България 2014-2020, договор за субсидия: B6.3a.25/13.04.21.

Входът е свободен!

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини