Потребители от социални заведения в Долно Драглище показаха театрален талант

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Защитено жилище за лица с физически увреждания отпразнува своя тринадесети рожден ден, а Домът за пълнолетни лица с физически увреждания „Св. Пантелеймон“ - 59 години от своето създаване.

Обединени от мотото „Думата инвалидност е претекст за слабите, за нас това е мотивация“ потребителите, живеещи в село Долно Драглище, бяха подготвили специална програма, включваща драматизация на „Сливи за смет“, „Танцът на есенните листа“, отборни игри, народни хора и песни. Росен Христов зарадва всички със стихотворението „Есен“, а специални музикални поздрави към празнуващи и присъстващи отправи Пенка, която изпълни „Песен за приятелството“, няколко народни песни, а заедно със свой приятел и знаковата българска „Моя страна, моя България“.

По време на тържеството Гергана Колчева- Фарфарова, зам.-кмет на община Разлог, от свое име и от името на Община Разлог подари на жилището икона "Св. Мина" с пожелания за здраве, борбеност и устременост.

Лиляна Боянова, кмет на село Долно Драглище, зарадва празнуващите със специално нарисувани за повода картини от децата на ДГ №8 и козметика за всички в ЗЖЛФУ. Тържествената част завърши с неразделната част от всеки рожден ден - рязане на торта и музикална забава.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини